Ne bazam pe promptitudine si seriozitate.
Calitatea produselor si serviciilor oferite ne plaseaza in topul furnizorilor de accesorii si produse IT.

Compania noastră a fost înființată încă din anul 2004. Pe parcursul anilor a avut mai multe domenii de activitate, dar s-a specializat în vânzarea laptopurilor, a calculatoarelor și componentelor pentru acestea. După mai multe probleme cu care s-a confruntat compania pe latura acumulatoarelor și încărcătoarelor de laptop, a luat decizia să intre pe piața de baterii/acumulatoare, unde are ca obiectiv să devină unul dintre jucătorii cei mai importanți din acest domeniu din Europa. Astfel a luat ființă brandu-ul Extra Plus Energy. Bateriile Extra Plus Energy sunt de calitate superioară, certificate CE, FCC, RoHS, 100% compatibile cu bateriile originale.

Pentru a fi siguri că achiziționați bateriile originale Extra Plus Energy, beneficiind de o calitate crescută, vă rugăm să achiziționați aceste produse doar de la partenerii autorizați, pe care îi găsiți aici.

În fiecare zi lucrăm pentru îmbunătățirea produselor, dar și pentru a oferii produse pentru mai toate tipurile de laptop-uri.

Productie Baterii laptop
Extra Plus Energy
  • Înseamnă calitate extrem de înaltă
  • Înseamnă produse atent fabricate
  • Înseamnă produse la standarde înalte
  • Înseamnă produse certificate CE, FCC, RoHS
  • Înseamnă prețul corect pentru produsul ales

Până la urmă, Extra Plus Energy înseamnă alegerea perfectă pentru laptopul tău

Brand-ul Extra Plus Energy

Marca Extra Plus Energy a fost creată din dorința de a oferii produse de calitate, la prețuri corecte. Ne dorim să oferim posibilitatea de a putea să lucrezi pe calculatorul tău fără probleme, îndeplinind cerințe de înaltă performanță. Prin calitatea produselor, Extra Plus Energy a reușit ca în scurt timp să câștige încrederea mai multor clienți, brand-ul fiind într-o creștere rapidă. Portofoliul include produse destinate produselor mobile, mai precis a laptopurilor, fabricate prin tehnologia bateriilor Li-Ion. În acest moment reușim să oferim baterii compatibile la sute de modele de laptopuri comercializate pe piața europeană, iar dorința noastră este să reușim să comercializăm baterii pentru peste 95% dintre modele. Din acest motiv în fiecare lună, echipa noastră, introduce în portofoliul nostru modele noi de baterii/acumulatoare.

Prețuri atractive

Produsele comercializate de noi, sunt alese pentru a oferi un raport calitate/preț cât mai bun. Lucrăm mereu la calitatea produselor, dar în același timp avem grijă ca mereu prețurile să fie competitive, prețuri reale corelate cu calitatea produselor.

Consiliere profesională

Echipa noastră de specialiști vă stă mereu la dispoziție. Avem o echipă tânără de vânzări care vă poate ajuta să alegeți cel mai potrivit produs pentru dumneavoastră. În același timp, avem o echipă destinată partenerilor noștri, care vă va ajuta să creșteți vânzările.

Portal B2B

Ca si partener aveti la dispozitie o platforma moderna, usor accesibila de unde puteti achizitiona produsele noastre. Platforma contine toate detaliile despre fiecare produs si feed-uri pentru importul produselor Extra Plus Energy pe magazinul dvs online.

Produsele noastre

Extra Plus Energy este furnizorul tău când vine vorba de baterii/acumulatoare laptop sau încărcătoare laptop. Aceste produse sunt fabricate sub brandul nostru, Extra Plus Energy. Datorită seriozității noastre, dar și a cerinței pieței, am devenit partenerii altor firme, iar prin platforma b2b comercializăm partenerilor noștri și SSD-uri, memorii USB și cabluri/adaptoare pentru laptopul tău. Ne marim constant oferta si serviciile, pentru a oferi pietei de IT & accesorii o putere mai mare de dezvoltare. Scopul principal este acela de a impune un nou standard in piata de echipamente IT & Co, dar si de a oferi servicii B2B pe care clientii nostri se pot baza.

Devino revanzator

Furnizeaza clientilor tai produse de calitate.

Devino revanzator ExtraPlusEnergy